Filter je resultaten
in 5 stappen.
Begin met stap 1:
Kies landen
Vind je ideale
wintersportbestemming!

Heb je een landvoorkeur?

Kies 1 of meer landen
Duitsland
Finland
Frankrijk
Italië
Oostenrijk
Tsjechië
Zwitserland

Met wie ga je op wintersport?

Geef aan met wie je van plan bent om op wintersport te gaan. Ga je met kinderen dan worden de kind vriendelijke gebieden voor je geselecteerd.
Solo
met partner
met vrienden
met kinderen

Hoe wil je reizen?

Info
Kies je voor trein of vliegtuig, dan selecteer je alle skigebieden waarbij je bij Vrij uit vervoer kunt boeken.
Vliegtuig
Trein
Auto

Hoe ver wil je rijden?

Berekend vanaf Utrecht
500 km
750 km
1000 km
1250 km
Geen max

Ik wil graag dat de piste / gebied voldoet aan:

Je mag meerdere wensen aanvinken. Heb je geen specifieke wensen, ga dan door naar de volgende vraag.
Geschikt voor beginnende skiërs/snowboarders
Geschikt voor gevorderde skiërs
Geschikt voor gevorderde snowboarders
Geschikt voor langlaufen
Geschikt voor wandelen

Hoe groot moet het skigebied zijn?

Tips
Hoe groter het skigebied hoe meer variatie in de keuze van afdalingen.
Beginners hebben doorgaans voldoende aan 50 km piste.
max 50 KM
50 - 100 KM
100 - 200 KM
meer dan 200 KM

Hoe sneeuwzeker moet het wintersportgebied zijn?

Tips
De kans op sneeuw is afhankelijk van de hoogte van de piste en de periode waarin je op wintersport gaat. Sneeuwzekere gebieden zijn meestal wat hoger geprijsd.
gematigd
redelijk
behoorlijk
zeer sneeuwzeker
opnieuw zoeken
281
pistes
om uit te kiezen
filter resultaten
281
pistes
om uit te kiezen
filter resultaten

Privacy & Cookies statement

kiesjepiste.nl is een initiatief van Thomas Cook Nederland B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33127166 (hierna te noemen Thomas Cook)

Thomas Cook Nederland B.V. vindt het belangrijk dat de gebruikers van kiesjepiste.nl  weten wat er gebeurt met hun persoonlijke gegevens die via deze website worden verwerkt. Voor de website kiesjepiste.nl is Thomas Cook Nederland B.V. de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De persoonsgegevensverwerking is door Thomas Cook aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en aldaar onder het nummer m1056171 geregistreerd.

Gebruik van uw persoonsgegevens bij verzoek of deelname aan actie

Indien u via deze site een informatieverzoek naar ons stuurt, of deelneemt aan een actie wordt u verzocht persoonlijke gegevens in te voeren zoals naam, adres en emailadres. De door u ingevoerde informatie zal, voor zover noodzakelijk, worden gebruikt voor het afhandelen van het verzoek of om u te benaderen in verband met uw deelname aan een actie. Door u ingevoerde informatie zal tevens door ons opgenomen worden in de klantendatabase van Thomas Cook. De informatie zal alleen nadat u daarmee heeft ingestemd, door Thomas Cook kunnen worden gebruikt voor zover noodzakelijk voor doeleinden als hierna beschreven.

Verstrekking van uw persoonsgegevens

Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met het Thomas Cook Concern en derden. Daarnaast kunnen wij derden opdracht geven om namens ons diensten te verrichten in het kader van de uitvoering van gerichte marketingactiviteiten, die betrekking kunnen hebben op de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Cookies

De door u op deze site ingegeven en achtergelaten informatie kan door Thomas Cook worden gebruikt om de site www.kiesjepiste.nl en aanverwante dienstverlening te verbeteren en voor u persoonlijker en aantrekkelijker te maken. We gebruiken uw gegevens voor statistische en marketingdoeleinden op geaggregeerd/geanonimiseerd niveau. Daartoe maken we ook gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons Cookies Statement

Hyperlinks naar andere websites

Deze website kan hyperlinks naar andere websites bevatten. Thomas Cook is niet verantwoordelijk voor het gehanteerde privacybeleid of de content van of het gebruik van cookies door deze websites.

Beveiliging

Thomas Cook treft beveiligingsmaatregelen ter bescherming tegen verlies, misbruik en wijziging van persoonsgegevens die onder de verantwoordelijkheid van Thomas Cook vallen, waaronder begrepen een firewall om onbevoegde toegang tot onze systemen te voorkomen.

Up to date houden van uw gegevens

Indien u wilt weten welke persoonsgegevens Thomas Cook van u verwerkt of bij vragen of zorgen over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt contact opnemen met Thomas Cook. U heeft het recht op inzage en correctie van uw gegevens. Indien er iets is gewijzigd in de door u aan ons verstrekte persoonlijke informatie, horen we dat graag zo spoedig mogelijk van u.

Wijzigingen

Dit Privacy & Cookies beleid kan van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving door Thomas Cook worden gewijzigd. Door ons aangebrachte wijzigingen plaatsen wij op de website, met vermelding van de datum waarop het nieuwe beleid in werking treedt. Wij adviseren u om ons Privacy & Cookies Statement regelmatig opnieuw door te lezen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons Privacy & Cookies Statement, dan kunt u deze richten aan: Kiesjepiste.nl, t.a.v. Klantenservice, Postbus 700, 2130 AS Hoofddorp.

Dit Privacy & Cookies Statement is voor het laatst gewijzigd op 5 september 2013

 

Cookies Statement

 

Kiesjepiste.nl maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die door een website op de browser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Safari) van een computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om kiesjepiste.nl beter te laten functioneren, u te herkennen bij een volgend bezoek en het webbezoek te monitoren.

Kiesjepiste.nl gebruikt de cookies voor de volgende doeleinden:

Om het gebruik van de website van kiesjepiste.nl te analyseren. Zo kan er worden bijgehouden welke (onderdelen) van onze website het meest worden bezocht, hoeveel bezoekers de website heeft en welke pagina’s foutmeldingen opleveren. Met deze cookies optimaliseren we het gebruiksgemak van onze website en kunnen we de communicatie beter afstemmen op uw behoeften.

Cookies van derden

Adverteerders op de Kiesjepiste.nl gebruiken soms eigen cookies voor statistische en marketingdoeleinden. Het gebruik van cookies door derde partijen is onderworpen aan hun eigen privacy beleid. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina's je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van jouw online gedrag (“tracking cookies”). Thomas Cook is niet verantwoordelijk voor het gehanteerde privacy beleid of het gebruik van cookies door andere websites. Wij raden u dan ook aan de privacy bepalingen van de desbetreffende website en/of bron goed te lezen.

Blokkeren en verwijderen van cookies

Ontvangt u liever geen cookies? Via de browserinstellingen op uw computer kunt u het plaatsen van cookies blokkeren en reeds geplaatste cookies verwijderen.  De wijze waarop verschilt per browser. Graag verwijzen wij u hiervoor naar de instellingen van uw browser. Indien nodig kunt u de ‘Help’ functie in de toolbar van uw browser raadplegen.

Social media

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina's te kunnen promoten ('liken') of delen ('tweeten') op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google+ en Feeds. Als u hier gebruik van maakt, worden er cookies geplaatst, wij hebben daar geen invloed op. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.  Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Lees u de privacyverklaring van Facebook, Twitter etc. (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd.

Wijzigingen

Deze Cookies Statement kan van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving door Thomas Cook worden gewijzigd. Door ons aangebrachte wijzigingen plaatsen wij op de website, met vermelding van de datum waarop het nieuwe beleid in werking treedt. Wij adviseren u om onze Cookies Statement regelmatig opnieuw door te lezen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons Privacy & Cookies Statement, dan kunt u deze richten aan: Kiesjepiste.nl, t.a.v. Klantenservice, Postbus 700, 2130 AS Hoofddorp.

Dit Cookies Statement is voor het laatst gewijzigd op 5 september 2013.