Filter je resultaten
in 5 stappen.
Begin met stap 1:
Kies landen
Vind je ideale
wintersportbestemming!

Heb je een landvoorkeur?

Kies 1 of meer landen
Duitsland
Finland
Frankrijk
Italië
Oostenrijk
Tsjechië
Zwitserland

Met wie ga je op wintersport?

Geef aan met wie je van plan bent om op wintersport te gaan. Ga je met kinderen dan worden de kind vriendelijke gebieden voor je geselecteerd.
Solo
met partner
met vrienden
met kinderen

Hoe wil je reizen?

Info
Kies je voor trein of vliegtuig, dan selecteer je alle skigebieden waarbij je bij Vrij uit vervoer kunt boeken.
Vliegtuig
Trein
Auto

Hoe ver wil je rijden?

Berekend vanaf Utrecht
500 km
750 km
1000 km
1250 km
Geen max

Ik wil graag dat de piste / gebied voldoet aan:

Je mag meerdere wensen aanvinken. Heb je geen specifieke wensen, ga dan door naar de volgende vraag.
Geschikt voor beginnende skiërs/snowboarders
Geschikt voor gevorderde skiërs
Geschikt voor gevorderde snowboarders
Geschikt voor langlaufen
Geschikt voor wandelen

Hoe groot moet het skigebied zijn?

Tips
Hoe groter het skigebied hoe meer variatie in de keuze van afdalingen.
Beginners hebben doorgaans voldoende aan 50 km piste.
max 50 KM
50 - 100 KM
100 - 200 KM
meer dan 200 KM

Hoe sneeuwzeker moet het wintersportgebied zijn?

Tips
De kans op sneeuw is afhankelijk van de hoogte van de piste en de periode waarin je op wintersport gaat. Sneeuwzekere gebieden zijn meestal wat hoger geprijsd.
gematigd
redelijk
behoorlijk
zeer sneeuwzeker
opnieuw zoeken
281
pistes
om uit te kiezen
filter resultaten
281
pistes
om uit te kiezen
filter resultaten

Disclaimer

De website kiesjepiste.nl is een initiatief van Thomas Cook Nederland B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33127166 (hierna te noemen Thomas Cook)

Algemene informatie op de website

De informatie heeft een voorlichtend en informatief karakter en is mede bedoeld om uw verwachtingen in het juiste perspectief te brengen. Informatie met betrekking tot bestemmingen op deze site zijn zo accuraat mogelijk en zijn bestemd om u een goed beeld te geven van het ter plaatse gebodene.

Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid

Thomas Cook besteedt de uiterste zorg aan haar website(s) en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. Thomas Cook is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.  

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Indien deze andere websites worden beheerd door Thomas Cook, dan is dit aangegeven. Indien naar websites van derden wordt verwezen, is Thomas Cook niet verantwoordelijk hiervoor en aanvaardt zij, behoudens opzet of bewuste roekeloosheid, geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid, en inhoud van deze websites, noch voor de beschikbaarheid daarvan, noch voor het feit of de informatie die door of via deze websites ter beschikking is gesteld, rechtmatig kan worden gebruikt. Indien u via kiesjepiste.nl  doorklikt naar een accommodatie van uw keuze dan boekt u rechtstreeks bij Vrij Uit.

Alle intellectuele eigendomsrechten vervat in deze website berusten uitsluitend bij Thomas Cook en/of haar licentiegevers. U mag deze website en de op deze website vermelde informatie uitsluitend aanwenden voor uw persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Indien u deze website en de informatie voor andere doeleinden wenst te gebruiken, is de voorafgaande schriftelijke toestemming van Thomas Cook vereist. Indien u enig deel van deze website downloadt of anderszins vermenigvuldigt voor toegestane doeleinden, dient u alle daarop aangebrachte vermeldingen van auteursrecht of enig ander intellectueel eigendomsrecht en andere vermeldingen van de bron op uw kopie(ën) over te nemen. Kiesjepiste.nl en Vrij Uit zijn merken van Thomas Cook. Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van Thomas Cook.

Thomas Cook behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande aankondiging veranderingen aan te brengen op deze website. Ook kan deze disclaimer door ons zonder voorafgaande kennisgeving van tijd tot tijd worden gewijzigd.

Op deze website is ook ons Privacy en Cookies Statement van toepassing.

Thomas Cook behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website, alsmede deze Disclaimer, te wijzigen.

Deze Disclaimer treedt in werking op 5 september 2013