Loading...

Bergsportreizen

De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland. Bergsportreizen.nl is een onderdeel van NKBV en heeft een groot aanbod aan activiteiten voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers. Of het nu gaat om een ééndaagse workshop, meerdaagse cursussen of mooie reizen naar afgelegen berggebieden, voor elke leeftijd en op ieder niveau is er wel een reis te vinden. Ook zijn er reizen en cursussen in andere disciplines zoals mountainbiken en canyoning.

Bekijk het aanbod

Over Bergsportreizen

Prachtige bestemmingen

Bergsportreizen organiseert activiteiten voor mensen met een passie voor bergsport. Er wordt een breed scala aan bergsportreizen georganiseerd in de mooiste en meest exclusieve gebieden. Zo komt u op prachtige plekken die nog onbekend zijn en houdt u er zelfs vrienden aan over met wie u later nog een tocht maakt.

Gecertificeerde begeleiding

Bergsportreizen behoort tot de NKBV met meer dan 60.000 leden. Om er zeker van te zijn dat iedereen goed voorbereid en veilig de bergen in gaat, worden de reizen, workshops en cursussen begeleid door gediplomeerde buitenlandse gidsen, Nederlandse instructeurs of tochtleiders met een ruime alpiene ervaring.

Scherpe prijzen

Bergsportreizen heeft geen winst oogmerk en probeert reizen en cursussen zo voordelig mogelijk aan te bieden tegen de scherpste prijzen. De vereniging ziet het organiseren van bergsportactiviteiten voor haar leden als een kerntaak; hier hoeft geen geld mee te worden verdiend.

Voor en door leden

Veel van de workshops, cursussen en reizen worden met de hulp van gemotiveerde of hiervoor opgeleide leden georganiseerd en uitgevoerd.

Kleine groepen

Doordat de groepen klein worden gehouden, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en maakt de deelnemer makkelijk contact met reis of tochtgenoten.

De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging biedt activiteiten en diensten aan op het gebied van informatievoorziening, opleidingen, bij- en nascholing, technische trainingen, specifieke verzekeringen, bergsportreizen, ledenkortingen en landelijke sportklimwedstrijden. Daarnaast vervult de Koninklijke NKBV in landelijk opzicht een rol als kennis- en expertisecentrum en is zij in toenemende mate normstellend op het gebied van veiligheid.

Bergsportreizen in Google Business Profile
Bergsportreizen
Beoordelingen
  • 33 Google reviews 3.6/5
Waarom Bergsportreizen?
  • Deskundige en professionele begeleiding
  • Scherpe prijzen zonder winstoogmerk
  • Grootste aanbod van Nederland
  • Kleine groepen
  • Direct boeken achteraf betalen
  • Meer dan 115 jaar de specialist in bergsport

Bekijk het aanbod

Top