Loading...

Chalet.nl

Chalet.nl verhuurt chalets en appartementen in wintersportgebieden in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië.

Bekijk het aanbod

Over Chalet.nl

Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 2 tot 50 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR. Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal en skilessen. Bij het merendeel van de chalets en appartementen kun je direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.

Chalet.nl, gevestigd in Woerden, is een zelfstandige touroperator en specialist in de verhuur van vrijstaande chalets en luxe appartementen van 2 tot 50 personen. Wintersportliefhebbers kunnen, via website, email, chat of telefoon, bij Chalet.nl terecht voor het boeken van vakanties in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Het ruime aanbod van grote chalets en appartementen is waar Chalet.nl bekend om staat en ook uniek in is. Naast de groepschalets kunnen ook gezinnen of kleine groepen kiezen voor de charme van een vrijstaand chalet of een luxe appartement. Je kunt je vakantie desgewenst aanvullen met bijvoorbeeld catering, skimateriaal en skilessen. Zo hoef je dit ter plekke niet meer te regelen en ga je goed voorbereid op reis!

Chalet.nl, gevestigd in Woerden, is een zelfstandige touroperator en specialist in de verhuur van vrijstaande chalets en luxe appartementen van 2 tot 50 personen. Wintersportliefhebbers kunnen, via website, email, chat of telefoon, bij ons terecht voor het boeken van vakanties in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Het ruime aanbod van grote chalets en appartementen is waar Chalet.nl bekend om staat en uniek in is. Naast de groepschalets kunnen ook gezinnen of kleine groepen kiezen voor de charme van een vrijstaand chalet of een luxe appartement. Je kunt je vakantie desgewenst aanvullen met bijvoorbeeld catering, skimateriaal en skilessen. Zo hoef je dit ter plekke niet meer te regelen en ga je goed voorbereid op reis!

Chalet.nl in Google Business Profile
Advertentie
Chalet.nl
Beoordelingen
  • 7 Google reviews 3.7/5
Waarom Chalet.nl?
  • Uniek aanbod
  • Persoonlijk en direct klantcontact
  • Nichemarkt voor grote groepen (familie, vriendengroep of bedrijf)
  • Hoge klantwaardering (4,9/5,0 trustpilot)
  • Specialistische productkennis
  • Hoge servicegraad
  • Bij te boeken extra's (catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen)

Bekijk het aanbod

Top