Loading...

Mökki Travel

Mökki Travel is een online reisbureau dat reizen aanbiedt naar Fins Lapland.

Bekijk het aanbod

Over Mökki Travel

Authentiek Finse huisjes (Mökki's)

Wat Mokki Travel echt bijzonder maakt is dat zij een groot aanbod hebben aan verschillende authentieke Finse Mökki's. Bijna al deze Mökki's zijn in eigendom van particuliere Finse eigenaren en voorzien van een eigen open haard en sauna. Verder zijn ze altijd gelegen binnen loopafstand van de skibushalte waardoor alle faciliteiten wel eenvoudig te bereiken zijn.

Vlucht

Naast een prachtige authentieke accommodatie kun je bij Mökki Travel direct je vlucht bijboeken. Er worden vluchten aangeboden vanaf Amsterdam met Finnair en Lufthansa. Er is een stopover in Helsinki (Finnair) of Frankfurt (Lufthansa).

Activiteiten

Om de reis compleet te maken kun je de activiteiten rechtstreeks boeken. Denk hierbij aan een sneeuwschoenwandeling op zoek naar het noorderlicht, een husky tocht, een bezoek aan een rendierenboerderij, ijsvissen of een sneeuwscootertocht. Bovendien liggen de accommodaties in de buurt van het beste skigebied van Finland. Dus ook een wintersportvakantie behoort tot de mogelijkheden.

Mökki Travel is een echte online specialist in reizen naar Fins Lapland. Bij Mökki Travel ben je verzekerd van kwaliteit en authenciteit. Mökki Travel is gecertificeerd door ANVR, SGR en is deelnemer van het Calamiteitenfonds.

Wij zijn Wim en Laura. Samen hebben we veel mooie reizen gemaakt en heel veel prachtige plekken mogen zien. Tijdens één van onze bezoekjes aan Fins Lapland in een Mökki (authentiek Fins vakantiehuisje) viel het kwartje om deze unieke huisjes aan te bieden vanuit Nederland, waar ze anders alleen aan Finse locals verhuurd worden. En omdat een reis naar Fins Lapland niet compleet is zonder één van de fantastische activiteiten die in het gebied worden aangeboden, bieden we naast het huren van een authentiek Finse Mökki, ook de mogelijkheid om meteen die activiteiten bij te boeken die jou aanspreken. Zodat iedereen een authentiek Finse ervaring kan hebben en net zo kan genieten van een bezoek aan Fins Lapland als wij dat ook gedaan hebben.

Mökki Travel in Google Business Profile
Mökki Travel

Mökki Travel is aangesloten bij ANVR, SGR, en Calamiteitenfonds.

Beoordelingen
  • 2 Google reviews 5.0/5

Bekijk het aanbod

Top