Loading...

01_Studio Bergfreund mit Terrasse und wunderschöne

Beschrijving 01_Studio Bergfreund mit Terrasse und wunderschöne

Deze geweldige, luxe studio heeft een elegante inrichting en fantastische faciliteiten. Ontspan in het gemeenschappelijke zwembad en in de sauna en geniet van het idyllische uitzicht als je 's morgens wakker wordt en uitkijkt over een droomlandschap. Ideaal voor stellen.

Schröcken is een buitengewoon schilderachtig plaatsje. Van hieruit is het goed mogelijk om richting Warth te gaan, waar je toegang hebt tot de skigebieden van Warth, Lech en Zürs. Een winkel voor skiverhuur is op loopafstand beschikbaar, evenals een supermarkt.

Ondanks haar bescheiden oppervlakte laat de studio niets te wensen over. De goed ingerichte keuken is voorzien van een afwasmachine en de comfortabele zit- en eethoek is voorzien van een tv. De tuin, het terras, het zwembad, de sauna en de ski- en fietsruimte worden gedeeld met andere gasten. Parkeren is mogelijk op het terrein.

Over Chalet.nu

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. Je vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

logo Chalet.nu
Top