Loading...

A l'Orée des Bois

Beschrijving A l'Orée des Bois

Dit charmante houten chalet in de Franse Vogezen beschikt over en een prachtige omgeving. Er zijn 3 slaapkamers die 6 gasten kunnen accommoderen en je kunt 1 huisdier meenemen. Dit verblijf is ideaal voor natuurliefhebbers.

Begin de ochtend met een gezonde wandeling in het bos dat ongeveer 100 m van de accommodatie vandaan ligt. Je kan een lekker ontbijtje halen bij de supermarkt 1000 m verderop en het dichtstbijzijnde restaurant vind je tevens op 1000 m afstand.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een toilet. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kan je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Er is een barbecue waar je gebruik van kunt maken en je kunt de auto kwijt op de daarvoor bestemde parkeerplaats.

Kinderen kunnen in de tuin spelen of jeu de boules spelen: je hebt de beschikking over een eigen petanquebaan.

In de winter zijn de dichtstbijzijnde skigebieden La Bresse en Gerardmer. In de zomer is het aangenaam vertoeven aan de Kruthsee (10 km), waar een strand is en mogelijkheden voor waterfietsen. Ook wordt er elke zomer een waterpark aangelegd aan het meer van Saulxures, op 12 km afstand. Op 30km. van hier uit Zwitserland en Duitsland. De wijngaarden van de Elzas beginnen op slechts 25 km afstand.

Over Chalet.nu

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. Je vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

logo Chalet.nu
Top