Loading...

Aletschi

Beschrijving Aletschi

Chalet.nu vakantiewoning in Blatten boven Naters in het onvergelijkbaar imposante hooggebergte van het Aletschgebied. Blatten bij Naters ligt op ongeveer 1.300 meter boven de zeespiegel in de onmiddellijke nabijheid van de Aletschgletsjer, de grootste gletsjer in het hele Alpengebied.
Uw Chalet.nu Domzil met zijn indrukwekkende bergpanorama werd in 2012 gerenoveerd en biedt plaats aan vier personen en een extra peuter onder de vier jaar. Technisch goed uitgerust, kunt u zich ook binnen vermaken, mocht het weer niet meespelen zoals u zou willen. Twee parkeerplaatsen op het terrein zorgen er bovendien voor dat u op weg naar het huis niet te nat wordt, mocht het - wat in het Wallis uitzonderlijk zeldzaam is - van boven naar beneden storten.

Zomer

De zon schijnt 300 dagen per jaar in het Wallis. Vooral in de warme zomermaanden kunt u op onvergelijkbare wijze genieten van de prachtige Alpenwereld. Hier vindt u eindeloze wandelpaden en zelfs enkele speciaal voor mountainbikers uitgezette routes zijn op twee wielen berijdbaar. Ook hemelbestormers komen aan hun trekken met een ruim aanbod aan paragliding. Maar pas op dat u niet geraakt wordt door een hoogvliegende golfbal, want ook hier vindt u goed onderhouden golfbanen. Het dorp Blatten zelf is een kleine heksenketel vol amusementsmogelijkheden. Een groot touwpark, een midgetgolfbaan, een goed uitgeruste kinderspeelplaats en vele andere leuke faciliteiten maken uw actieve vakantie hier tot een onvergetelijke gezinservaring.

Winter

In het zonnige Wallis, met zijn 47 (!) vierduizenders, kan de sneeuwrijke winter zijn veelzijdige schoonheid ontvouwen. Ontdek hier de beste skigebieden. De pistes van het skigebied Blatten - Belalp gelden als DE geheime tip onder de Walliser skigebieden. 60 kilometer uitdagende pistes - waarvan de langste op 3.118 meter hoogte begint - wachten erop om geskied te worden.
In de afgelopen jaren zijn tientallen miljoenen Zwitserse franken geïnvesteerd in Opper Wallis om aan de steeds hogere eisen van het wintertoerisme te voldoen. Hier vindt u onder andere de langste 6-persoons stoeltjeslift van Zwitserland, die u tot ruim boven de 2.500 meter brengt. Eenmaal hier aangekomen is het motto voor u: poeder goed, alles goed!

Over Chalet.nu

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. Je vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

logo Chalet.nu
Top