Loading...

Almhütte Karawankenpanorama

Beschrijving Almhütte Karawankenpanorama

Dit vrijstaande houten chalet van hoge kwaliteit biedt twee aparte, volledig ingerichte appartementen op twee verdiepingen, elk met een moderne keuken en een luxe doucheruimte. Het grote appartement met 76 m² heeft twee aparte slaapkamers en een ruime woon- en eetkamer met een ruime, uittrekbare slaapbank voor nog eens 2 personen, evenals de keuken. Buiten is er een ruim groot omheind terras. Het bovenste appartement met 45 m² bestaat uit een ruime woon-eetkamer met keuken, badkamer en grote tweepersoonsslaapkamer. Dit appartement heeft een houten terras. Zowel het bovenste houten terras als het onderste verharde terras hebben een zuidoostelijke oriëntatie met uitzicht op de weilanden en een adembenemend uitzicht op het Klagenfurterbekken en het Karawankengebergte.

Beleef vakantie midden in de natuur op de grootste Berberse paardenstoeterij van Duitsland en Oostenrijk in een comfortabel ecologisch houten vakantiehuis met hoogwaardige uitrusting. De hut voor maximaal 11 personen ligt op 1250 m boven de zeespiegel op een afgelegen locatie midden in de weiden. Omringd door pure natuur en prachtige wandel- en ruiterpaden. Klagenfurt, Wörthersee en de luchthaven liggen op slechts 30 minuten rijden met de auto. Het dichtstbijzijnde skigebied, de Simonhöhe, is met de auto in 15 minuten te bereiken. Andere skigebieden zoals de Finiplanei, Flattnitz en de Gerlitzen Alpen zijn gemakkelijk met de auto te bereiken.

W-Lan kan niet gegarandeerd worden, een router dient vooraf gereserveerd te worden (3 euro per nacht)

Over Chalet.nu

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. Je vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

logo Chalet.nu
Top