Loading...

Alpenchalets Reiteralm 2

Beschrijving Alpenchalets Reiteralm 2

Chalet Reiteralm ligt op 1200 m hoogte. Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond vind je 4 slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping vind je de woonkamer met open keuken en een badkamer met bubbelbad en sauna (Fins of infrarood). De woning is geschikt voor 8 tot 10 personen. Er zal een extra stapelbed beschikbaar zijn in een van de slaapkamers wanneer met 10 personen geboekt wordt.

Schladming-Dachstein staat bekend om de vele pisterestaurants. In Pichl zijn enkele gezellige bars en stubes te vinden. Salzburg bereik je in 1 uur rijden. Golfliefhebbers kunnen naar Haus im Enntal of Radstadt. Op deze laatste kun je de Birdie-Jet-gondel nemen en afslaan vanaf 1000 m hoogte!

Na een dag in de bergen kun je thuis genieten van de wellness met een whirlpool, sauna (infrarood of Fins) en regendouche. Dankzij de panoramavensters in het huis heb je een schitterend uitzicht.

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend. Bij vertoning van je reisbescheiden ontvang je 7% korting op skihuur bij Brundl in Schladming.

Over Chalet.nu

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. Je vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

logo Chalet.nu
Top