Loading...

Am Hang

Beschrijving Am Hang

Op minder dan 1,5 km van het centrum van Lermoos, dat wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen van Tirol, ligt dit goed uitgeruste vakantieappartement voor maximaal 8 personen op de bovenverdieping van een chalet. Families en vrienden kunnen in dit typisch Oostenrijkse wintersportdorp niet alleen een fijne wintervakantie doorbrengen, maar ook mooie wandelingen maken en genieten van de tuin.

Lermoos ligt in de Tiroler Zugspitz Arena aan de voet van het skigebied Grübigstein, dat bijzonder geschikt is voor gezinnen. Ook après-skiliefhebbers en rustzoekers komen hier aan hun trekken. De Zugspitz Arena bestaat uit 5 skigebieden met meer dan 130 km piste en 170 km langlaufloipes, Lermoos zelf heeft 33 kilometer piste.

Het appartement heeft ook toegang tot de tuin waar u in de winter heerlijk kunt ontspannen in de hot tub op het terras. Er zijn ook twee parkeerplaatsen en een garage voor fietsen of motoren met verwarmde schoenendrogers.

Webcams in Lermoos -

Over Chalet.nu

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. Je vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

logo Chalet.nu
Top