Loading...

Am Lehof

Beschrijving Am Lehof

Dit gezellige en smaakvol ingerichte appartement is gelegen op de zolder van een rustig huis. Het beschikt over een grote tuin en een overdekt balkon, ideaal voor gezinnen.

Verken de middeleeuwse stad Quedlinburg of het noordelijke binnenland van de Harz, op de fiets of te voet. Huurfietsen zijn beschikbaar tegen een vergoeding. Er zijn talrijke goed gemarkeerde fietspaden en het Europese fietspad R1 ligt vlakbij. Maar ook wandelaars kunnen via duidelijk aangegeven paden het afwisselende en schilderachtige landschap verkennen. Een uitstapje naar het Harz smalspoor, Bodetal, Teufels mauer, Rainstein, kasteel Rosstrappe, Wernigerode en Brocken behoort ook tot de mogelijkheden.

Geniet van ontspannende nachten op het overdekte balkon en chill met een drankje naar keuze. In de ruime, gedeelde tuin kunt u barbecueën of genieten van een zonnige dag. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's. Let op, het appartement is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Over Chalet.nu

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. Je vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

logo Chalet.nu
Top